De Yogaschool

Yogaschool Tante Sjamaan is een warme, kleinschalige Yogaschool in Deventer, Overijssel, gerund door Dianne Varenbrink. Je kunt de yogastudio vinden op het Gasfabriek terrein aan de IJssel. 

Er worden verschillende typen Yoga aangeboden. Er zijn Actieve Flow lessen, Zachte Yoga lessen, Deeply Relax lessen, Tiener yoga, maar er is ook ruimte voor meer diepgang en meditatie in de "Zin in de Week!" lessen op maandag. 

Ook worden er verschillende workshops en Ceremonies gehouden. Zoals bijvoorbeeld volle maan avonden, vuurceremonies of verdiepingslessen.

Groeps Privé Yoga is ook mogelijk. 

Soul Sessions

Een Soul Session is een Energetische Sessie en/of Reading.

Enkele kernwoorden; Energetische behandelingen, Energy Healing, Lichtwerk, Energetisch Therapeut, Angel Healing, Channeling, Reiki, Munay Ki Innitiaties, Kaartlegging, Reading, Boodschapper.

Dianne werkt puur intuïtief en laat zich niet beperken door één bepaalde stroming of regels. Zij heeft de laatste jaren veelal in diepe afstemming geleefd en zo, veel kennis en ervaring opgedaan, die zich niet laat omschrijven of beperken tot een stroming of één naam.  Zij laat zich leiden door wat zij voor die persoon door krijgt vanuit de lichtwereld. Dat ziet er bij iedereen en op ieder moment anders uit.  

 

 

Dianne Varenbrink

Yoga is compleet verwoven met heel mijn zijn. 

En dan spreek ik over yoga in de breedste en originele betekenis van het woord. 

Zoals de naam van mijn school al doet vermoeden ben ik niet slechts verbonden met de mooie klassieke Yoga uit de Hindoetradities, maar haal ik inspiratie en kennis vanuit de hele wereld én natuurlijk vanuit mijn eigen diepe ervaringen.

In de afgelopen 20+ jaren is de beoefening met mij mee gegroeid.

Het is zachter geworden, maar ik ben sterker dan ooit!

Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

Eén ding is nooit veranderd en dat is dat ik puur intuïtief werk.

Ik voel de energie van de groep goed aan.

Vervolgens zet ik mijn kennis in. Verworven door jarenlange studie en ervaring die ik op verschillende plekken op de wereld heb opgedaan.

Zo is het altijd precies wat jij die dag nodig hebt, aangepast aan eenieders niveau die op dat moment mee doet.

 

Zo is het, zowel, een mooie groeps- als persoonlijke ervaring.

 

Ik zie jou in je volle potentie, kracht en glorie en vind niks mooier dan, 

samen met jou, dat eruit te laten komen!

 

Let your soul shine!

Warme groet,

Dianne Varenbrink

Namas-thee