Arrangementen, een Spiritueel Uitje!

Bij Yogaschool Tante sjamaan in Deventer, is het ook mogelijk om yoga arrangementen te boeken.  Een bijzondere bijeenkomst. Een zeer speciaal uitje met Yoga!

Wil je eens iets anders dan anders organiseren, of ben je op zoek naar een

lekker ontspannen of juist mooie diepgaande  bijeenkomst met jouw familie, vriendinnen of vriendengroep?

Dit kan in de yogastudio zelf of op locatie geboekt worden. 

Dianne voelt de groep erg goed aan en zal dus altijd een op maat gesneden pakket aanbieden. 

Neem gerust vrijblijvend contact op, over wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Privé Groeps Yoga Les

Het is mogelijk een privé groepsyogales te boeken bij  Yogaschool Tante Sjamaan, zowel in de yogastudio in Deventer, als op locatie.

Dianne voelt de groep erg goed aan, wat er voor zorgt dat het altijd een perfect passende les is voor dát moment. De duur van de les in overleg. 

Ook is het mogelijk een specialistische les te boeken, of een extra deel bovenop de "gewone" les. Wil je bijvoorbeeld meer leren over ademhalingstechnieken of meditatie? Dan kan Dianne jullie daar in begeleiden. 

Tante Sjamaan schenkt altijd een heerlijke kop warme thee na de les, maar wil jij dit wat uitgebreider, met meer keuzes en wat lekkers dan kan dat zeker. 

Vanaf €15 pp (bij minimaal 4 pers)

Groepsles Yoga Plus Kaarlegging

Het is mogelijk om bij Yogaschool Tante Sjamaan in Deventer een privé yoga les (en/of meditatie) te boeken inclusief een kaartlezing voor wie daar voor open staat.

We zullen eerst in groepsverband een mooie les ervaren in de yogastudio.

Na de les is er heerlijk warme thee, en in overleg, met iets lekkers. 

Terwijl de anderen samen nagenieten zal Tante Sjamaan voor iedereen die dat wil afzonderlijk een kleine kaartlezing doen. Denk daarbij aan een spread van 3 kaarten. Zij zal zich afstemmen op de lichtwereld en voelen wat er door mag komen voor dat moment. 

Dianne en de betreffende persoon zullen zich terugtrekken naar de tafel in de hoek van de zaal, achter een kamerscherm voor wat privacy.

 

(Let op, er is dus geen 100% privacy. Maar verwacht op deze dag ook geen zeer ernstige diepgaande heftige openbaringen)   

Vanaf €27 pp (bij minimaal 4 personen)

Tieneryoga arrangement.

Lekker jezelf zijn!

Tieneryoga is geweldig leuk en zeer geschikt voor een wel heel bijzonder uitje! Laat ze eens iets anders ervaren. Zichzelf! Het universum! 

Zie de homepage voor meer info over Tieneryoga. 

Een mooie les, waarin ze echt iets nieuws kunnen ervaren, maar waar er ook ruimte is om lekker te lachen samen.

Na de les is het tijd voor thee en iets lekkers. Niet zomaar thee, maar ze gaan zelf lekker hun eigen Chai thee-tje brouwen! Er zijn verse kruiden en specerijen die zij zelf kunnen toevoegen aan de thee. 

Voor wie er nog zin heeft zal Tante Sjamaan nog wat leuke duo en voor de avonturiers, wat meer acrobatische oefeningen hebben. Gewoon lekker vrij zijn en lachen. 

 Vanaf €7 pp